Poveşti din lumea mare pe aripi de muson cu Adi Hădean şi Răzvan Marc

Oricât de ciudat ar suna, l-am visat ast-noapte pe Adi Hădean că gătea ceva bun pentru mine şi fetele de la birou. Numai că biroul era undeva la ţară, într-o atmosferă de vis… Ei, vise, numai că atunci când m-am trezit şi am ajuns la muncă, am deschis frumos calculatorul (în atmosfera de ne-vis a unui birou de la etajul zece unde ne bate soarele în cap) şi am văzut acest afiş:

Uraa! Chiar o să-l cunosc pe Adi şi o să gust ceva bun făcut de el, plus că am şansa să câştig una din minunatele cărţi de bucate asiatice de pe Books Express, una din fotografiile deosebite făcute de cei doi aventurieri sau o revistă editată de Lumea Mare. Oricare din aceste premii mi-ar face mare plăcere ca să am pe ce le lua autografe celor doi. Am ajuns la concluzia visele astea nu-s chiar aşa de întâmplătoare. Unele dintre ele, cel puţin, că ăla în care mă relaxam la aer curat în vârful munţilor pe banii câştigaţi la loto nu s-a întâmplat încă!

Click pe afiş pentru mai multe detalii. Eu m-am înscris, voi ce mai aşteptaţi?

0 Replies to “Poveşti din lumea mare pe aripi de muson cu Adi Hădean şi Răzvan Marc”

  1. […] Poveşti din lumea mare pe aripi de muson cu Adi Hădean şi Răzvan Marc Mon Sep 27, 2010 11:00 am Oricât de ciudat ar suna, l-am visat ast-noapte pe Adi Hădean că gătea ceva bun pentru mine şi fetele de la birou. Numai că biroul era undeva la ţară, într-o atmosferă de vis… Ei, vise, numai că atunci când m-am trezit şi am ajuns la muncă, am deschis frumos calculatorul (în atmosfera de ne-vis a […] […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.