Cum împachetăm cadourile de Crăciun

Au mai rămas doar câteva ore până îşi face apariţia Moşul cel bun încărcat de daruri, aşa că mai rămâne doar o singură întrebare: cum împachetăm cadourile de Crăciun? Păi, ne folosim imaginaţia, creativitatea, îndemânarea şi tot felul de materiale găsite prin casă şi realizăm cele mai frumoase ambalaje pentru ca primitorul să ştie imediat cât efort am depus pentru el.

Cu fulgi sau flori decupate – contrast între florile albe şi hârtia roşie de ambalaj, culorile Crăciunului. Pentru primul cadou, am folosit un tipar de poinsettia pe care îl decupasem pentru a face o floare din fetru, iar la al doilea am făcut un fulg, după modelul de aici.

Pentru fulg folosiţi tutorialul de aici, am explicat pas cu pas, cu poze, cum se face.

Cu broşe din fetru sau de oricare alt fel aveţi. Broşa e făcută de mine şi poate fi purtată ulterior.

Cu litere decupate din hârtie sau carton auriu, sau oricare altă culoare contrastantă cu hârtia de ambalaj folosită. Imprimaţi literele pe o hârtie frumoasă şi decupaţi-le cu grijă.

Cu timbre poştale şi hârtie simplă, maro şi cu ştampilă de Moş Crăciun ca să arate ca un colet poştal tocmai sosit din Laponia. Căutaţi la poştă timbre din ediţiile speciale de Crăciun, o să arate şi mai frumos. Ştampilaţi-le cu o ştampilă cu Moş Crăciun pentru mai multă autenticitate. Nu uitaţi să legaţi pachetul cu sfoară!

Decorat cu accesorii pentru brad: şiraguri decorative, clopoţei, globuri:

Dacă nu aveţi panglică sau alte decoraţiuni, tăiaţi cu foarfeca zimţată fâşii din hârtie contrastantă şi lipiţi-le cu scotch dublu adeziv:

Din aceeaşi hârtie puteţi improviza şi punguţe pe care să le legaţi cu fundiţe:

Folosiţi-vă imaginaţia, iar dacă aveţi două mâini stângi cumpăraţi pur şi simplu nişte punguţe frumoase. Avantajul lor e ca pot ascunde cadouri de orice dimensiuni şi forme şi după aceea pot fi refolosite de foarte multe ori 🙂

Crăciun fericit tuturor, să aveţi parte de cât mai multe surprize frumoase, să vă iasă toate reţetele încercate, să aveţi vreme bună pe unde vă duceţi, şi, cel mai important, să aveţi sănătate şi putere să le faceţi pe toate!

0 Replies to “Cum împachetăm cadourile de Crăciun”

  1. Mainile mele stangi au cumparat pungute dragalase de cadou. Inca astept sa iti deschizi tu o taraba la mall de impachetat cadouri 😀

  2. […] Cum împachetăm cadourile Fri Dec 24, 2010 11:54 am Au mai rămas doar câteva ore până îşi face apariţia Moşul cel bun încărcat de daruri şi dacă încă nu v-aţi împachetat cadourile pentru cei dragi, iată câteva sugestii: Cu fulgi sau flori decupate: Cu broşe din fetru sau de oricare alt fel aveţi: Cu litere decupate din hârtie sau carton auriu, sau oricare altă […] […]

  3. Toata sunt tare frumoase,dar cel mai mult imi place cel cu brosa facuta din fetru pentru ca dupa o poti pastra si cel cu stampila cu Mos Craciun. 🙂 Sarbatori fericite,pline de magie,pace si speranta iti doresc!

  4. La multi ani! , multa sanatate si putere de munca, multe impliniri si multe clipe magice langa puiul tau. Pupam, Rely, Ioana si Marian.

    1. Tedora, nimic nou in materie de ce? Ca am mai scris vreo doua articole de atunci.

  5. da :O nam gasit 😀 acum ma apuc sa caut 😀

  6. aceasta este postarea care m-a facut sa devin o cititoare fidela a blogului tau. asa ca nu pot decat sa te felicit inca o data pentru ideile tale extraordinare. : )

    1. Multumesc, ma bucur sa stiu ca ai devenit cititoare fidela 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.