Buchet dulce de 1 şi 8 martie

Pe Anamaria am descoperit-o pe facebook, a participat la licitaţia pentru Ioana şi când i-am văzut ghivecele cu flori din biscuiţi, mi-am spus că sunt o idee perfectă de cadou pentru 1 şi 8 martie. Am contactat-o şi am făcut o comandă iar azi am primit primele ghivece, cele pentru 1 martie. Aş vrea să îi mulţumesc în mod special Anamariei pentru faptul că a bătut atâta drum să mi le aducă, mai ales pe vremea asta capricioasă. Fursecurile mele au fost în culorile mărţişorului şi au avut hârtia verde ca frunzuliţele pomilor şi ca iarba pe care o tot aşteptăm să se arate de sub noroaie. Singurul detaliu pe care îl voi mai adăuga eu va fi un şnur gros de mărţişor şi multe gânduri bune pe care să le transmit odată cu fursecurile.

prajiturele

Floricelele comandate de mine au costat 4 lei floricica plus 15 lei tot ce ţine de decor şi sunt absolut impecabil realizate. Ştiu că mulţi vor gândi că e scump să dai 50 de lei pe un astfel de ghiveci, însă eu, care sunt economicoasă şi practică de felul meu, consider că merită banii: nu ieşi mai ieftin dacă faci cel puţin cinci drumuri să cumperi tot ce ai nevoie (ghivece din Ikea, hârtie creponată sau hârtie de mătase din magazinele de hobby, punguţe de celofan şi panglici din dragonul roşu sau de unde vreţi voi, ingrediente pentru fursecuri din hipermarket, burete floral dintr-un magazin specializat) apoi munca şi timpul pe care le investeşti în coacerea şi decorarea fursecurilor, poate nici nu-ţi ies din prima aşa cum vrei… De ce să nu las toate astea pe mâna altcuiva, să îmi economisesc timpul şi nervii şi să sprijin o mamă de trei copii frumoşi care munceşte de acasă şi îşi dedică din timpul şi răbdarea ei special pentru asta?

Pe Anamaria o găsiţi pe blogul ei sau pe pagina de facebook. Dacă vreţi prăjiturele pentru 8 martie ar cam fi cazul să faceţi comandă pentru că Anamaria e sigur copleşită de comenzi 🙂 Eu am luat, printre altele, şi pentru educatoarea Elizei şi sunt sigură că va fi încântată. Printre cele douăzeci de buchete de flori, va exista şi unul altfel şi asta nu poate decât să mă bucure.

7 Replies to “Buchet dulce de 1 şi 8 martie”

  1. Daca primavara se lasa asteptata,o facem noi sa se grabeasca 🙂

  2. Multumesc mult, mult ! 🙂
    p.s Am vrut sa iau si snur de martisor sa pun, dar pe unde am fost am gasit ori f subtiri , ori f groase. Nu am gasit ceva finut . Adica am gasit dupa ce ti le-am dat :))

  3. Arata superb !! Fursecurile sunt foarte frumoase, banuiesc ca si gustoase

  4. Sunt si foarte buni, recumandam cu drag. 🙂

  5. Arata minuntat! Mi-ar placea si mie sa daruiesc asa ceva- le prefer florilor, sa stii.

  6. Un cadou care sigur va aduce bucurie celei care il primeste.
    Felictari ptr idee celei care a avut-o si tie ptr ca o promovezi.

  7. […] flori din hârtie şi nu doar de parfumuri, bijuterii din aur sau plicuri cu diverse bancnote. Iar buchetul dulce pe care i l-am comandat la Anamaria a promis că îl împarte cu cei mici. Eliza e cu adevărat […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.