Felicitare cu creangă de liliac pentru 8 martie

Am creat această felicitare pornind de la floricelele mov rămase de la joaca noastră cu ştrasurile. Am căutat un carton potrivit pentru fundal dar cum stocul meu de materiale pentru activităţi e aproape de fundul sacului, nu am găsit decât un carton mov.

Floricele mov pe carton mov nu mergeau, aşa că am mai scotocit şi am găsit o bucată de hârtie de scrapbooking care se potrivea perfect. Am vrut să fie o felicitare elegantă pentru că era destinată cuiva special aşa că m-am frământat mult întrebându-mă cum să fac ramura. Până la urmă am rupt o crenguţă dintr-un copac şi am reuşit să obţin rezultatul dorit.

felicitare-cu-creanga-de-liliac

Materiale: ştrasuri în formă de floare, o crenguţă reală, carton alb sau carton colorat cu un fundal intermediar, adeziv. Mărţişorul din poză e primit de mine şi l-am pus pentru că se potriveau floricelele de liliac cu felicitarea 🙂

Puteţi folosi, în loc de ştrasuri, floricele decupate cu perforatorul sau ghemotoace de hârtie creponată sau de mătase, în funcţie de vârsta copilului. Noi anul trecut am făcut o felicitare cu o creangă de liliac din floricele decupate cu perforatorul.

One Reply to “Felicitare cu creangă de liliac pentru 8 martie”

  1. violeta.argatu says: Reply

    fff frumos!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.