Concurs de 1 iunie

Mai e puţin şi vine 1 iunie, vă vine să credeţi? Când a trecut timpul ăsta? Acuşi iau copiii vacanţă, acuşi vine şi 15 septembrie şi voi fi acolo, emoţionată, cu ochii în lacrimi s-o văd pe şcolăriţa mea cu ghiozdanul în spate, intrând pe poarta şcolii.

Dar să le luăm pe rând. Se apropie 1 iunie, da. Voi le faceţi cadouri copiilor de 1 iunie? Eu anul ăsta nu-i cumpăr nimic, îi pregătesc o mică surpriză reciclata 😀 Sper să-i placă pentru că bani de cadouri nu avem (şi oricum va primi ceva de la bunici) şi zău dacă-mi pare rău pentru că asta îmi pune mintea la contribuţie să pregătesc ceva frumos şi special pentru ea.

Şi dacă tot vine 1 iunie, nu se poate să nu sărbătorim şi printr-un mic concurs. Editura Casa oferă un exemplar din noul număr Idei creative, Accesorii mignone din pastă polimer.

92Fimogyurma_B1-4.indd

Tot ce trebuie să faceţi e să rugaţi copiii să modeleze ceva, din plastilină, lut, pastă modelatoare de casă, aluat cu sare, fimo şi ce mai vreţi voi, să faceţi o poză (calitatea pozei nu contează, poate fi făcută cu telefonul, cu camera web, cu aparatul foto) şi să mi-o trimiteţi pe mail la idei_pentru_mamici_si_copii@yahoo.com împreună cu numele vostru complet, numele şi vârsta copilului. Fotografia va fi încărcată în comentarii la acest articol, aşa că dacă nu doriţi să fie făcut public chipul copilului, nu-l pozaţi împreună cu ceea ce a modelat. Şi pentru că şi mămicile au suflet de copil, pot participa şi ele dacă doresc şi au înclinaţie spre modelat plastilină/pastă polimerică 🙂

Modelele din carte sunt absolut minunate şi sigur veţi găsi acolo surse de inspiraţie pentru viitoarele voastre creaţii din pastă de modelat.

93_28

Data limită de trimitere este 30 mai 2014, câştigătorul va fi tras la sorţi şi anunţat pe 1 iunie şi premiul expediat pe 2 iunie dacă primesc la timp adresa.

15 Replies to “Concurs de 1 iunie”

  1. 1. Luca Mosteanu, 4 ani ridiche

  2. 2. Popa Ana Alexandra, 10 ani buburuze

  3. 3. Antonia Smadoi, 3 ani si 4 luni adam si eva

  4. […] despre dulciuri, cu micutele modelaje ale lui D. participam la un frumos concurs  de pe blogul Idei pentru mamici si copii  . Puteti sa va inscrieti si voi : premiul este o carte minunata ce va introduce in arta […]

  5. 5. Rebeca Duciuc, 5 ani floricele

  6. 6. Popa Mara Andreea fursec

  7. 7. Anghelescu Radu 5 ani om de zapada

  8. 8. Rares Gaina, 3 ani si jumatate primavara

  9. violeta.argatu says: Reply

    sosim si noi in zece minute 🙂

  10. 9. Ioan Argatu, 6 ani şi 3 luni, zaruri din lut: zaruri

  11. 10. Gabriela, 12 ani- delfinul
    11. Julia- 11 ani- papusica albastra
    12. Rebeca- 9 ani- omuletul albastru
    13. Naomi ( 5 ani) fluturasii
    colaj

  12. 14. Bortofleac Sorin Mihai ,5 ani dragonel

  13. 15. Adina si Ema Scantei cirese

  14. 16. Toma Elena Antonia, 4ani lut

  15. […] Dumnezeu iubeste chiar si omuletii verzi :), asa a inteles S. ), pentru ca am vrut sa raspund la provocarea Laurei, dar pentru ca nu am avut net cateva zile cred ca am ratat înscrierea… Am vorbit despre […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.