Minnie & You la Disney Channel

Disney ne anunţă că în luna august se difuzează episoade noi din seria Minnie & You la Disney Channel. Gazdele emisiunii le invită pe micuțele telespectatoare să descopere o sumedenie de idei creative pentru a aduce cat mai mult din stilul îndrăgitei Minnie în viața lor. Pot învăța cum să creeze umerașe inspirate de Minnie, cutii de bijuterii și brelocuri drăgălașe, precum și bijuterii sau ținute originale complete.

minnie-and-you

Dupa ce urmăresc programul Minnie & You la Disney Channel în fiecare zi de luni până vineri de la 9:25 și în reluarea de la 11:30 şi 18:50, pot intra pe http://www.disney.ro/disney-channel/seriale/minnie-and-you pentru a descărca instrucţiunile pas cu pas. Iar aici pot urmări clipurile preferate https://www.youtube.com/channel/UCefcr2GL6WaVr-RWAGt5giQ (Sursa: Disney Channel)

Cei de la Disney ne-au oferit două dintre ideile haioase inspirate de Minnie care nu se găsesc încă pe canalul lor de YouTube, aşa că puteţi descărca de aici un pdf cu instrucţiuni de realizare a unei huse de ochelari şi aici un pdf cu instrucţiuni despre cum să îţi legi şireturile în stil Minnie. Vouă vă place Minnie?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.