Coroniţă decorativă de Halloween din burete de plasă

Această coroniţă decorativă de Halloween poate fi agăţată undeva la intrare sau poate fi pusă şi pe masă, în mijlocul gustărilor, cu o lumânare în suport în mijloc. Avantajul ei este că e foarte ieftină, chiar dacă sunteţi nevoiţi să cumpăraţi elementele care o compun, însă arată nemaipomenit.

coronita de Halloween_small

Materiale: un burete de baie din plasă (al meu a costat undeva în jur de 2,5 lei, cred), o bucată de sârmă, câteva elemente decorative. Iniţial am vrut să decorez cu nişte dovleci din fetru pe care i-am decupat anul trecut şi n-am mai apucat să-i folosesc, dar evident că de anul trecut şi până acum au dispărut în neant 😀

Aşa că am folosit câteva elemente decorative primite cadou mai demult. Cred că au fost cumpărate la set de la Lidl la un moment dat. Evident că voi puteţi folosi elemente decupate din fetru, spumă sau carton sau orice alte mărunţişuri aveţi, chiar şi mici dovleci din polistiren, din aceia care se folosesc ca decor în aranjamentele florale. Mai găsiţi diverse elemente de lipit şi la Jumbo sau în magazinele cu accesorii pentru hobby.

Buretele este de fapt un “burlan” lung din plasă legat cu o sfoară la mijloc. Tot ce trebuie să faceţi e să tăiaţi sfoara şi să băgaţi în interior, pe lung, o bucată de sârmă. Uniţi capetele sârmei şi daţi formă rotundă. Lipiţi elementele decorative, eu am folosit pistolul de lipit şi nu cred că merge altceva, sinceră să fiu, pentru că nu prea aveţi cum să lăsaţi la presat. Însă puteţi încerca un adeziv mai puternic dacă aveţi la îndemână.

În mijloc am pus un suport portocaliu de lumânări, în care am introdus o lumânare pastilă. De jur împrejur am presărat alte elemente decorative. Foarte frumos ar mai arăta în mijloc şi o vază neagră cu flori de toamnă.

Save

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.