Magneţi pentru perdele

Magneţii aceştia pentru perdele se fac foarte uşor şi pot fi un cadou drăguţ pentru Crăciun pentru cineva care tocmai s-a mutat în casă nouă, de exemplu. Îi puteţi face cu ce doriţi, eu am ales nişte brioşe din fetru dintr-un set de la Toyscom iar pentru unii cu tentă festivă am ales nişte fulgi decorativi.

??????????

Materiale: doi magneţi (fie simpli, dacă îi cumpăraţi dintr-un magazin cu produse pentru hobby, fie de birou, din aceia pentru whiteboard – aveţi grijă să nu se respingă), o bucată de panglică, decoraţiuni din fetru sau spumă.

magneti pentru perdele

Cu ajutorul unui adeziv puternic sau al unui pistol cu silicon fierbinte lipiţi panglica de ambii magneţi (câte unul la fiecare capăt) şi pe deasupra lipiţi decoraţiunea. În poza de mai jos vedeţi cei doi magneţi făcuţi de mine precum şi unul cumpărat (cel de sus, cu flori din plastic transparent). Cei făcuţi de mine n-au costat nimic, am avut toate materialele în casă, cel de sus costă în magazin cam 15 lei, dacă nu mă înşel. În plus, dacă îi faceţi voi, îi puteţi schimba oricând nu vă mai plac 🙂

??????????

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.