Cursa copiilor – OMV Petrom Half Marathon Bucureşti

Nu este prima oară când participă la o competiţie sportivă (a mai avut concursul de înot de la bazinul Lia Manoliu, acum jumătate de an), însă este prima dată când îi place. Am avut ocazia să stăm de vorbă despre concursuri, despre cât de important este să participi, să te simţi bine şi nu să câştigi. Evident că toţi copiii au luat medalii şi au primit încurajări, aşa că această cursă nu a fost despre cine e cel mai bun, ci despre cine participă, rezistă până la linia de finiş, dă dovadă de fair-play şi respectă regulile jocului. O ocazie bună de a testa capacitatea copilului de a se descurca singur şi de a se adapta împrejurărilor. Înscrierile au fost gratuite, copiii au primit tricouri, reviste şi medalii pentru participare. Păcat că e sponsorizată de McDonalds, totuşi….

colaj cursa copiilor
Foto: Radu Cristi/Donez Amintiri
Foto: PhotoRun
Foto: PhotoRun

Astfel de curse şi crosuri pentru copii (şi adulţi) au loc periodic, în multe oraşe din ţară. Nu ezitaţi să vă înscrieţi copilul la o asemenea competiţie, cu siguranţă îi va plăcea. Următorul la care e posibil să mergem noi este pe 20 iunie, la Braşov, detalii aici. Între timp, însă, mai avem un eveniment frumos în Bucureşti, despre care o să vă povestesc în curând, plus unul colorat tare în septembrie 🙂 Voi ce părere aveţi despre astfel de competiţii, vă înscrieţi/v-aţi înscrie copilul/copiii?

3 Replies to “Cursa copiilor – OMV Petrom Half Marathon Bucureşti”

  1. buna si vine te-am gasit. sunt de curand inscrisa si citesc cu placere tot ce imi trimiti. am o fetita de 6 ani si un baietel de 3. nu am stiut de acest maraton decat in ziua respectiva. daca stiu din timp o sa o inscriu pe fetita la maraton, sau orice competitie sportiva. sunt pentru sport! o zi minunata si te asteptam cu vesti…:-)

    1. Multumesc 🙂 O sa ma stradui, pe viitor, sa anunt toate evenimentele de acest gen, in masura in care aflu si eu de ele la timp.

  2. Nedelea Mihaela says: Reply

    Pacat ca astfel de concursuri de deruleaza numai in marile orase: Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Constanta, etc.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.