|

Colier de toamnă

Vă mai amintiţi de copilărie când vă făceaţi coliere din seminţe de mere, de tei sau de dovleac? Ce-ar fi să ne reamintim împreună cu copiii noştri şi să îi învăţăm că ne putem bucura de lucrurile cele mai simple. Dacă mâncaţi multe mere sau sculptaţi dovleci pentru Halloween, păstraţi seminţele, clătiţi-le uşor, apoi întindeţi-le la uscat pe un prosop de hârtie. Nu le lăsaţi mult pentru că sunt prea tari dacă se usucă  până la capăt. Înşiraţi-le pe aţă creând modele cât mai deosebite şi puneţi la capete închizători de mărgele dacă aveţi, dacă nu, legaţi pur şi simplu capetele. Puneţi colierele la păpuşi sau păstraţi-le pentru serbările la care fetiţa voastră va fi zâna toamnei 🙂

Save

Similar Posts

0 Comments

  1. Ca de obicei Laura, inca o idee buna! Imi amintesc cum adunam fel de fel de seminte la bunici sau melcisori si scoici de la mare si faceam coliere. Cu aceasta ocazie mi am dat seama ca astea s au intamplat asa de demult…

    1. Cati, asta imi aminteste ca atunci cand eram copil strangeam niste melcisori mici, mici, spiralati, care cresteau intr-un sant la mama la serviciu si faceam coliere lungi din ei. Ce frumosi erau! N-am mai vazut genul acela de melc de atunci.

  2. iti vine sa crezi sau nu, mie mama mi-a facut odata ceva de pus la gat… din oase de pui, oasele mici si complicate de la gatul de pui, foarte bine spalate si date cu lac… a iesit tare interesant, nimeni nu ma credea cand spuneam ce sunt… scabros si interesant:) in orice caz, ies frumoase si din seminte de pepene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.