Ardelenariul din Bucureşti

Ardelenariul e o iniţiativă foarte îndrăzneaţă a celor de la Napolact – e un soi de cort/balon amplasat, momentan, la Universitate, la statui (dar va fi mutat în parcare la Băneasa şi apoi va pleca prin ţară, din ce am înţeles) în interiorul căruia s-a încercat redarea unui colţ de Ardeal – o faţadă de casă cu pridvor, două leagăne din lemn, un podeţ peste un pârâiaş (artificial), o căpiţă de fân (real), un hamac, sunete specifice (zgomotul apei, cântec de păsărele). Dacă aveţi drum azi la Universitate sau în următoarele două săptămâni prin Băneasa, să intraţi să aruncaţi o privire.

Ardelenariul pe dinafară. Sursa foto: Octavian Gheorghe
Ardelenariul pe dinafară. Sursa foto: Octavian Gheorghe

IMG_2998

IMG_2996Şi o poză frumoasă pe care mi-a făcut-o Bogdana cu un telefon Samsung Galaxy Note Edge pe care îl are în teste 🙂

IMG_3006

P.S. Nu ştiu dacă e musai nevoie să vă spun asta, dar dacă intraţi în Ardelenariu, trataţi toate decorurile cu bun-simţ, aşa cum aţi trata lucrurile dintr-un muzeu (de altfel, câteva elemente de recuzită sunt împrumutate de la Muzeul Satului). Nu distrugeţi, nu luaţi suveniruri, nu vă purtaţi urât cu domnişoarele de acolo. Faceţi poze, simţiţi-vă bine şi purtaţi-vă aşa cum v-au învăţat părinţii şi bunicii în cei şapte ani de acasă!

One Reply to “Ardelenariul din Bucureşti”

  1. […] PR comunica pentru Napolact – Ardelenariu, Holcim, GSK Consumer Healthcare si TMF Group […]

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.