Campania “50 000 de speranţe”

De campania “50 000 de speranţe” am aflat de la Alina Danciu, cea care mi-a adus la cunoştinţă şi cazul Raisei acum ceva vreme. Ea mi-a povestit într-un email de această iniţiativă şi m-a rugat să dau mai departe, în speranţa că se vor găsi oameni inimoşi care să contribuie la construirea unui centru nou la Constanţa, ultraspecializat, care va reuni sub acelaşi acoperiş cele mai noi metode de tratament din lume pentru recuperarea şi reabilitarea copiilor cu probleme neuro-motorii.

De pe site-ul asociaţiei:

“Statistic, în România sunt cca. 50 000 de copii cu tulburări neuro-motorii grave şi fiecare din ei are nevoie de o speranţă. Pe data de 3 Martie 2012 am lansat campania “50 000 de speranţe” cu scopul de a strange 1 milion de dolari pentru a demara construcţia acestui centru. Una câte una, fiecare speranţă dăruită ne va aduce mai aproape de a oferi acestor copii o nouă şansă de recuperare. Fiecare donaţie vine cu un tricou unic, un simbol al faptului că fiecare dintre noi multiplicat cu 50 000 putem realiza ceva uimitor.

Prin optimizarea costurilor, pentru fiecare donaţie, pentru fiecare tricou, 20 de dolari vor susţine această cauză pentru ca în final să strângem 1 milion de dolari.

recunoştinţa noastră veşnică – şi nu sunt doar niste cuvinte mari – pe site-ul Asociatiei Copii Suflete Speranţe există o secţiune denumită “Cartea Recunoştinţei” în care vor fi publicate toate numele donatorilor. La sfârsitul campaniei cartea va fi retrasă de pe site si publicată într-un exemplar unic fiind ulterior expusă într-o încăpere specială – “Sala recunoştinţei” – din viitorul centru. Peste ani, cei care vor vizita clinica vor regăsi numele noastre într-un catastif prafuit şi vor şti că undeva, cândva, oameni deosebiţi au contribuit la ridicarea construcţiei.

gratuit, tricoul de susţinător al campaniei – este un tricou cu un număr unic de la 1 la 50 000. Aceste tricouri nu sunt decât un simbol al omeniei, al sufletelor curate şi îmbrăcând acest tricou nu vei ajuta doar cu bani dar ai şansa să te alături nouă şi să duci mai departe vestea că eşti unul dintre acei români care ştiu să facă un pas în faţă atunci când este nevoie de ajutorul şi înţelepciunea lor.

devii automat prieten al asociaţiei în anul respectiv.
Clubul select al prietenilor asociaţiei este format din prieteni, cei mai buni prieteni şi prieteni pe viaţă. Pentru a deveni prieten al asociaţiei contribuţia anuală este de 90 de lei, însă susţinătorii campaniei sunt acceptaţi automat, prin donaţia lor, în rândul Prietenilor Asociaţiei Copii Suflete Speranţe.

cel mai important – satisfacţia si bucuria de a ajuta copii aflaţi în suferinţă.

Intră pe site şi vezi cum poţi dona. Dacă ai 100 de lei care îţi prisosesc, gândeşte-te la toţi copiii care vor beneficia de acest centru, la părinţii care nu vor mai trebui să meargă în străinătate cu ei, ci vor găsi chiar la noi în ţară oameni şi aparatură care să-i ajute.

5 Replies to “Campania “50 000 de speranţe””

  1. Laura, multumesc! Stiu ca nu stai foarte bine cu timpul, multumesc ca ti-ai facut timp pentru noi. Ce mai vreau eu sa adaug: orice suma e importanta, si 5 lei. Nu-i usor sa alegi cui sa donezi, atunci cand esti asaltat de atatea cazuri din toate partile. Dar vorba aia atat de repetata va ramane mereu valabila: putin cu putin se face mult!

    1. Si eu multumesc ca mi-ai atras atentia asupra campaniei, e bine sa raspandim cu totii vorba cat putem pana se strang banii atat de necesari!

  2. Reblogged this on Fara sa stie, ingeri… and commented:
    Add your thoughts here… (optional)

  3. Buna Laura !

    Toata gasca de parinti plus copiii din asociatia ” Copii.Suflete.Sperante” doresc sa iti multumeasca din suflet ! Este important pentru noi sa ajungem sub privirile oamenilor, sa ne cunoasca si sa ne sustina cauza .
    Tu ne-ai fost alaturi si iti suntem recunoscatori !
    Iti dorim numai bine si multa sanatate ! 🙂

    1. Va multumesc si eu pentru urari!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.