Baby Orajel vă invită la concurs

Later edit: prelungim concursul până duminică pentru că sunt în concediu şi nu am timp să citesc cu atenţie toate comentariile şi participările de pe bloguri. Mai aveţi timp să câştigaţi minunatele produse marca Baby Orajel până pe 20 iunie 2011.

Aşa cum v-am promis ieri, inaugurăm azi un nou concurs în colaborare cu blogul Baby Orajel. Premiile constau în tuburi de gel Baby Orajel Naturals – două dacă avem peste 25 de participanţi, unul daca avem sub 25 de participanţi – asta prin tragere la sorţi. În plus, un participant care va scrie pe blog despre concurs şi despre subiectul în discuţie va primi un premiu suplimentar, în funcţie de cât de mult îmi place mie articolul.

Ce trebuie să faceţi pentru a participa: vă invit la o discuţie despre leacurile băbeşti în creşterea copiilor. De exemplu, când Eliza era mică şi părea că îi dau dinţii, bunica mi-a spus să îi ung gingiile cu suc de ceapă (lucru pe care nu l-am făcut, evident). Sau am auzit că atunci când eram  eu mică, bunica m-a tratat de rujeolă cu comprese cu ţuică puse pe burtă. Voi ce leacuri băbeşti ştiţi? Pe care le-aţi pus în practică şi pe care nu le-aţi pune în veci în practică? Lăsaţi comentariu aici pe blog pentru tragerea la sorţi şi, pentru premiul la alegere, scrieţi un articol pe blog despre concurs în care să menţionaţi blogul meu şi blogul Baby Orajel şi afişaţi bannerul Baby Orajel (dreapta sus) pe toată durata concursului. Data limită pentru comentarii şi postări este 14 iunie. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 15 iunie.

Cod banner: <a href=”http://babyorajel.blogspot.com/ img border=”0″ src=”http://mihaelaalexandrescu.files.wordpress.com/2011/06/babydublu.jpeg ” /></a>

Gelul calmant Baby Orajel Naturals este folosit pentru a alina durerile de dinţi ale bebeluşilor, dar poate fi folosit cu succes şi la copiii mai mari, pentru gingii inflamate, afte (eu am folosit mult timp dentinoxul Elizei pentru aftele mele, am o mare problema cu ele, şi doar după ce mă ungeam cu dentinox reuşeam să mănânc ceva). Însă multe produse de pe piaţă recomandate de pediatri pentru durerile de la erupţia dentară conţin substanţe dăunătoare copilului (Slavă Domnului că nu i-am dat dentinoxul de prea multe ori) pe când Baby Orajel Naturals conţine 1,2 % eugenol, “un anestezic natural ce se foloseşte pentru tratarea afecţiunilor dureroase ale mucoasei (gingia este o mucoasă) şi a tegumentelor” extras din planta de trifoi.

Îmi place foarte mult sloganul lor: Teething pain is natural. Now instant relief is too. (Durerile de la erupţia dentară sunt naturale. Acum şi alinarea imediată e la fel). Să sperăm că chiar sunt ceea ce spun că sunt şi chiar fac ceea ce spun că fac. Acestea fiind spuse, să trecem la concurs!

Premiile vor fi expediate de către organizatori, prin poştă, în termen de 10 zile de la primirea datelor de contact ale câştigătorilor. Nu se acordă contravaloarea în bani a premiilor.

36 Replies to “Baby Orajel vă invită la concurs”

  1. Mirela Crasmaru says: Reply

    Buna ziua Laura,

    In ceea ce priveste concursul de “bucatarit” nu`ti mai fa sange rau, in nici un caz sa nu te gandesti ca nu stii gati…sunt foarte sigura ca esti o bucatareasa desavarsita, a nu se intelege ca te perii sau ceva de genul :)))) Ficeare femeie este gospodina la casa ei si pt familia sa…

    Cat despre concurs….un leac pe care il stiu de la bunica si mama mea este sa se unga gingiile micutilor cu miere de albine….sincer am incercat si eu pt ingerasul meu de 1 anisor:) Luca-Matei:) si pot spune ca are un efect miraculos….desi mai folosim si Calgel….

  2. Mirela Crasmaru says: Reply

    http://printesazabib.bule.ro/previzualizare aici ai si dovada ca am postat peblogul meu ceea ce ai cerut….insa nu stiu cum sa afisez bannerul….ma ajuti te rog frumos?

    1. Laura Frunza says: Reply

      Mirela, nu cred ca merge afisat bannerul pe tipul acela de bloguri. Iti voi lua in calcul participarea la tragerea la sorti, nu-ti fa griji 🙂 Multumesc ca ai comentat si pentru cuvintele frumoase de incurajare!

      1. Mirela Crasmaru says: Reply

        placerea a fost de partea mea…stiu cum e sa pierzi la “mustatza”, ce sa facem decat sa ne resemnam:) multumesc frumos:)

  3. bannerul nu-mi merge momentan…o sa mai incerc.

    1. Laura Frunza says: Reply

      Mami de Rares, ai scris foarte frumos si pe larg. Pe multe din ele le stiam si eu dar nu stiam ca le stiu 🙂 Am postat un cod pentru banner, poate acum merge.

      1. a mers intr-un final dar cu codul de mai jos :

      2. nu-mi vede si codul scris la comentariu…iar cel scris de tine e incomplet

  4. Alina Mandruta says: Reply

    Waw! CAte lucruri noi, bune si sanatoase! Multumim tare mult Laura pentru atatea informatii bune, si pentru baby orajel, caci nici de el nu stiam..
    Nute necaji cu concursul, asta e uneori nu merge. Sau daca sunt multi profesionisti nu mai incap si ceilalti. Esti o bucatareasa super, faci o groaza de minunatii gustoase, din cate am vazut, asa ca…. nu te lasa doborata de un concurs.
    Mai ales daca vine ziua ta, ai sa vezi ca se schimba roata si toate o sa mearga struna. Am eu convingerea asta!
    Nu prea stiu eu remedii sau nu le stiu acum. Multumim tare mult pentru tot si toate. Si La multi ani pentru ziua ta (care vine), caci eu nu stiu exact daca o sa am timp sau nu atunci sa citesc informatiile, asa ca zic de acum ca sa fiu sigura :d.
    Pupicei si multa sanatate.

  5. Laura, sa stii ca si eu am fost putin indispusa citind rezultatele jurizarii. Personal nu ma asteptam sa castig unul din cele 11 premii “cu valoare”, dar pentru ca mi-am propus sa particip n-am renuntat la concurs. Juriul meu este reprezentat de familia mea si cu siguranta voi mai gati in continuare, chiar daca la acest concurs juriul a considerat retetele mele ca fiind printre ultimele… Ca si-n arta, gatitul e intotdeauna relativ, ce-i place unuia, altuia nu-i place… Spor la gatit!

  6. IVAN FLORENTINA says: Reply

    COPII SE SUN K,KND SUNT RACITI SA LE PUNEM OTET PE PIEPT,SA LE UDAM SOSETUTELE CU OTET SA LE TREACA RACALA

  7. 1.ei, hai, acuma, laura! eu nu stiu cate concursuri ai castigat, dar nu te da batuta! in fond, ai cu ce te mandri, mie mi-a placut cum arata ce-ai gatit, mai mult s-au bucurat cei care le-au incercat, fara doar si poate:)
    2.cutitele din ceramica sunt foarte rezistente si-si pastreaza taisul fin si marele lor plus este ca nu oxideaza legumele si fructele (de pilda, merele si avocado oxideaza foarte repede).
    3.cand norei ii dadeau dintisorii, o pacaleam (cand puteam, se intelege) cu baton din castravete tinut la rece sau o batistuta inmuiata in apa foarte rece. incercasem si calgel si dentinox, dar am sfarsit prin a le arunca. deci nu le recomand…

    1. n-a racit de la castravetele rece sau batista inmuita in apa f rece?

      chiar si inelul gingival care e pe acelasi principiu..i l-am dat ca atare, nu de la rece

  8. nu ar fi avut cum sa raceasca, batistuta sau panza i-o storceam pe cat posibil, nu sa musteasca de apa rece. sa stii, totusi, ca rareori am apelat la masurile astea, de multe ori nu accepta nimic, rodea si ea tot ce prindea… sau plangea de ma durea sufletul…
    totusi, sunt mandra sa spun ca nu a racit niciodata fetica mea, are acum 2 ani si o luna, iar asta tocmai pentru ca nu am fost din cale-afara de grijulii, am imbracat-o cum ne imbracam noi, fara caciulita pe cap in casa si, pe cat posibil, a stat cu picioarele goale pe pardoseala. e drept ca am si alaptat-o mult timp, mi-a luat toti anticorpii, pana intr-acolo incat eu ajunsesem sa racesc o data pe luna:) mai bine eu decat ea!

  9. Interesanta tema asta a leacurilor babesti. Noi inca asteptam dintisorii asa ca ne-ar prinde bine un orajel. Am incercat sa pun si eu bannerul si nu merge. Sper mai taeziu dupa ce adoarme David sa reusesc sa scriu pe blog despre leacurile babesti pe care le stiu si pe care le-am incercat sau nu.

  10. Unul din leacurile pe care le stiu eu e sa pui copilului un saculet cu malai cald pe piept cand e racit sau cu sare calda atunci cand il doare urechea. Ma bucur ca Baby Orajel a ajuns si in Romania.

  11. Cristina O. says: Reply

    Noi folosim pentru fetita noastra sosetutele cu otet uneori (otet indoit cu apa si incalzit) si cand a facut conjunctivita i-am pus lapte de la san in ochi si a vindecat-o imediat. Sper sa castig ca ne dau si noua dintisorii si deja plange foarte mult si are gingiile umflate si nu am avut curaj sa iau ceva din farmacie ca stiu ce porcarii au in ele.

    1. Felicitari! Dorim un numar de telefon sa putem trimite premiul castigat ( Baby Orajel Naturals ).

  12. Si noi folosim sosetutele cu otet si mierea pe arsuri. Pielea se vindeca foarte bine, fara basici. Pentru dintisori cel mai bine au functionat cojile de paine de casa. Asta la primul caruia i-au dat dintii dupa un an. La al doilea nu pot sa ii dau paine inca, pentru ca are abia patru luni si deja au inceput sa ii dea dintii.

  13. Imi amintesc o intamplare de cand eram mica: m-am dus la tara la bunica si aveam o taietura urata la degetul mare de la picior care nu se mai vindeca (calcasem intr-o sticla sparta) si bunica mi-a pus gaz pe rana si s-a vindecat foarte repede. Ma indoiesc ca se mai practica asa ceva dar eu imi amintesc foarte clar, desi eram destul de mica. Ei nu aveau curent, ci lampi cu gaz, de unde si gazul. Ma indoiesc ca in epoca bepanthenului ne-am mai da copiii cu gaz.

    1. Leacul cu gazul mi-l amintesc si eu de la bunica de pe tata. Da, nici eu nu cred ca se mai practica insa probabil ca functiona totusi de se folosea asa des pentru astfel de cazuri…

    2. Despre gaz eu stiu alt leac. Bunica ne dadea o data pe saptamana cu gaz pe par ca sa nu se incalceasca si sa nu facem paduchi. Cred ca al doilea era adevaratul leac.

  14. Eu am o fetita foarte mica, abia nascuta, asa ca n-am testat niciun leac babesc pe ea. Insa eu cand sunt racita, imi fac un inhalant cu ceai de musetel si de menta – pun intr-un lighean apa fierbinte, plante uscate si tin deasupra capul cu un prosop. Aburul cald imi desfunda nasul si apoi ma bag in patura sa transpir. Cum alaptez nu am voie sa iau medicamente, asa ca baza mi-e tot la leacurile babesti. Si daca vreti sa va amuzati, intrati aici: http://leacuri-babesti.info/

  15. Eu folosesc pentru tuse zeama de ridiche alba: scobesc o ridiche, pun in ea zahar si las pana se aduna un lichid si apoi beau lichidul acela. Ma ajuta foarte mult si prefer sa beau zeama asta in locul siropurilor din comert. Am si eu un bebe de 8 luni si cu siguranta voi aplica multe leacuri babesti la el.

    1. Laura Frunza says: Reply

      Denisa, sa stii ca si mie imi dadea mama cand eram mica zeama de ridiche. Mama nu prea ne trata cu medicamente, mai mult naturistele erau la putere si nu pot spune ca mi-a fost rau.

  16. Eu pun frunze de varza batute cu facaletul pe entorse si chiar functioneaza. Mai folosesc frunzele de varza batute si pentru migrene.

    1. Laura Frunza says: Reply

      Si sotul meu si-a pus frunze de varza. El face des entorse si toate unguentele alea ne cam falimenteaza, asa ca mai apelam si la frunzele de varza.

  17. Baietelul meu are mari probleme cu dentitia. Are gingiile umflate si plange mai mereu, nu stim ce sa ne mai facem cu el. Un Orajel ne-ar prinde tare bine. Singurul leac babesc pe care il stiu eu si care nu s-a scris deja e ceaiul de menta pentru diaree. Cand am probleme nu apelez la imodium sau alte tablete, ci beau repede un ceai concentrat de menta. Noroc ca am menta pe balcon si imi fac repede un ceai.

  18. Cred in leacuri babesti si in faptul ca pot alina anumite afectiuni. Nu cred insa ca te poti vindeca de cancer cu plante. Stiu ca poti sa ajuti un picior umflat cu foi de varza, ca poti sa bei ceaiuri din codite de cireste sau coada soricelului care sunt antiimflamatoare si chiar ajuta la durerile de stomac/burta (incercat ani de-a randul). Mie durerea de stomac nu-mi trecea cu niciun dicarbocalm (si altele), doar cu ceaiuri. Cel de sunatoare de asemenea este antistres, calman (iarasi e probat). Castraveti pentru cearcane, inhalant cu ceai de musetel si tei pentru raceala, ceai de pojarnita (asa ii spuneam noi la tara) pentru burta. Tin minte cand eram mici si ne juleam genunchii, ne puteam frunza de potbal (nu stiu daca asa se scrie sau daca asta e chiar planta), cica ar fi ajutat sa opreasca sangerarea.

    Imi doresc sa castig produsul pentru finuta mea careia abia au inceput sa ii iasa doi dintisori. Succes tuturor.

  19. Bafta participantilor.

    Baby Orajel Naturals este un gel ce calmeaza durerile provocate de aparitia primilor dintisori ale bebeluşilor.

  20. Hmmm… leacuri babesti:
    – ceaiul din scoarta de stejar pt hemoroizi – se fac bai de sezut timp de 1 saptamana si se scapa DEFINITIV!!!! testat!!!
    – tot ceai din scoarta de stejar pentru diaree – merge si la copii
    – ceaiul de ceapa (eventual si cu nuca) pentru raceala
    – impachetarile contra febrei – mi-a aratat o asistenta cum sa-i fac la copil chiar in spital: se uda o pelincuta cu o solutie din apa, otet si spirt si se inveleste trunchiul, nu extremitatile care oricum se racoresc repede, caci e vorba de temperatura corpului (10-15 minute)
    – tot pentru scaderea febrei se poate face o baie in apa la temperatura cu 1 grad – doua mai scazuta decat temperatura corpului.

  21. […] dupa o vizita pe la “casutele voastre virtuale”, am descoperit pe blogul Laurei un concurs cu o tema interesanta: leacurile babesti in cresterea copiilor. Pentru ca tema mi s-a parut una fff […]

  22. Nu sunt eu o experta in leacuri babesti, dar dupa ce te-am vizitat, am invatat o gramada de leacuri. Nu de alta, dar, in locul medicamentelor, le prefer pe acestea – cele de bun simt, si nu pe cele duse la extrem, caci sunt si dintr-acestea. Asadar, iata ca ma inscriu si eu in concursul tau, organizat in tandem cu Baby OrajelNaturals si iata si linkul meu: http://blogulmameiincepatoare.wordpress.com/2011/06/18/leacuri-babesti-pentru-copii/

  23. Cvadrifolium says: Reply

    Nu stiu daca intru la concurs, tot incercam sa-mi amintesc ceva si nu stiam ce sa scriu. Acum, tocmai ce l-am prins pe copil ca a luat o banana si a bagat-o in gurita cu tot cu coaja si mi-am amintit. Deci, din auzite, cica bananele mancate cu tot cu coaja ar fi contra diareei! Totusi n-as incerca niciodata! Sunt atatea alte tratamente…

  24. rog catigatorii sa trimita si numerele de telefon sa le putem trimite prin FanCourier premiile (platim noi transportul produselor)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.