Concurs Flying Colours 2024 – un curs de pregătire pentru KET/PET

Pentru că se apropie începutul anului școlar, îmi doresc mult să fac o bucurie unui cititor/unei cititoare și să ofer un premiu super generos, pus la dispoziție de Flying Colours, partenerii mei pe partea de cursuri de pregătire pentru examene Cambridge: un curs de pregătire pentru examenul KET/PET.

Recent Eliza a mers să dea o evaluare și din 16 septembrie va începe cursul de pregătire pentru CAE, pentru care va da examen la finalul clasei a 11-a. Am decis împreună cu echipa de la Flying Colours să sărim peste FCE, considerând că nivelul ei este mai ridicat, iar FCE-ul nu aduce nimic în plus față de CAE.

Pentru BAC, Eliza are deja PET-ul, deci practic nu pentru BAC va urma aceste cursuri și, cel mai probabil nici pentru studii în afară (ne-am dori, dar posibilitățile financiare nu ne permit), ci mai degrabă pentru potențiale posibilități de burse Erasmus care ar putea apărea în facultate. În plus, Eliza dorește să facă voluntariat în tabere de engleză și certificările Cambridge o vor ajuta foarte mult la departajare atunci când va fi cazul.

La evaluări se dă un test scris (o grilă și un eseu) și un interviu oral, de obicei chiar cu profesorul grupei la care dorește copilul să meargă. Dacă veți câștiga, și copilul vostru va da o evaluare pentru a i se vedea nivelul și a fi încadrat în grupa potrivită.

Cursul oferit cadou de Flying Colours va fi urmat în anul școlar 2024 – 2025. În pachet nu sunt incluse costurile manualelor și nici cele pentru simulări/examene Cambridge. Pachetul include contravaloarea de 4680 de lei a cursurilor cu durata de un an școlar la sediul lor fizic din strada Daniel Constantin nr 20 (zona Piața Romană).

Despre utilitatea unei diplome Cambridge am scris aici, iar despre cum se desfășoară un examen Cambridge am scris aici.

Concursul se va desfășura exclusiv pe pagina de Facebook Blog Laura Frunză, începând cu 06-septembrie-2024, ora 19.00. Doar comentariile de acolo vor fi luate în considerare la extragere. Regulamentul îl puteți consulta aici: Regulament concurs Facebook Blog Laura Frunza.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.